Gran Canaria
Gran Canaria
Cultuur

Vitamine D-Plus

Wilt u vitamine D-plus opdoen?

Het onderzoek naar de supervitamine D-plus heeft een hoge vlucht genomen sinds onderzoekers van het San Borondón Research Center ontdekten dat een deel van de bezoekers aan Gran Canaria met een hoog niveau aan vitamine D-plus van hun vakantie terugkeerden. Veel hoger dan de normale waarden.

Hoe kon het dat een kleine groep reizigers zoveel van deze vitamine had opgedaan? Ze ontdekten dat de mensen met veel D-Plus twee dingen gemeen hadden.


Casa Museo Antonio Padrón Casa de Colón Museo y Parque Arqueológico Cueva Pintada Casa Museo Tomás Morales Casa Museo León y Castillo Casa Museo Pérez Galdós Stranden van Gran Canaria


De onderzoekers concludeerden dat deze combinatie van goed weer en een gezonde dosis ondekkingszin de oorzaak van de hoge niveaus van vitamine D-plus in de groep kon zijn en de positieve effecten daarvan op de mensen.

Uiteindelijk ligt het geheim in een juiste dosis oceaanlucht, het mooie weer en het optimisme dat deze groep culturele ontdekkingsreizigers altijd met zich meebrengt.