Gran Canaria
Gran Canaria
Conferenties

Congrescentrum Gran Canaria - INFECAR

Congrescentrum Gran Canaria - INFECAR

[] Palacio de Congresos Gran Canaria - INFECAR


E-mail:
info@infecar.es
Website: www.infecar.es
Telefoon: 0034 828 010 203 / 928 414 390
Fax:
0034 928 411 710
Adres: Avenida de la Feria, 1
Plaats: Las Palmas de Gran Canaria
Postcode: 35012

Plaats

Het Centrum bevindt zich binnen het beurscomplex van de Canarische Eilanden (Infecar) dat een oppervlak van 70.000 m2 beslaat en waar allerlei beurzen worden gehouden. Het ligt in het centrum van de stad Las Palmas de Gran Canaria.


Beschrijving

Het Congrescentrum Gran Canaria beslaat een oppervlakte van 7.500 m2 en beschikt over zalen met een uiteenlopend aantal plaatsen om de organisatie van allerlei soorten evenementen mogelijk te maken. Er bevinden zich diverse tentoonstellingsgebouwen met een oppervlakte van meer dan 10.000 m2 naast het hoofdgebouw. Het Congrescentrum beschikt naast de zalen, over een ontvangsthal, een perszaal en kantoren voor protocollaire doeleinden en informatievoorziening.

Fotogalerij

[] Palacio de Congresos Gran Canaria – INFECAR
[] Palacio de Congresos Gran Canaria – INFECAR
[] Palacio de Congresos Gran Canaria – INFECAR
[] Palacio de Congresos Gran Canaria – INFECAR
[] Palacio de Congresos Gran Canaria – INFECAR

Technische voorzieningen

Het Congrescentrum Gran Canaria is voorzien van de nieuwste technologie en geavanceerde apparatuur, waaronder een beamer en een enorm scherm waarop verschillende vensters tegelijkertijd kunnen worden geprojecteerd, of bewegende en stilstaande beelden kunnen worden gecombineerd, een katheder met een ingebouwde monitor, een draadloos communicatienetwerk tussen de zalen en de controleruimte, een geluidsinstallatie die compatibel is met alle soorten invoer en voorzieningen voor simultaantolken met draadloze communicatie.


Algemene voorzieningen

Er wordt indien gewenst gezorgd voor ondersteunende diensten en voorzieningen voor de organisatie van grote evenementen, zoals hostesses, fotografen, een technisch secretariaat, een cafetaria, telefoons, modulaire stands, recreatieruimtes, tentoonstellingsruimtes en parkeermogelijkheden. Op het terrein bevinden zich twee cafetaria's en een restaurant met een uitgebreid culinair aanbod. Het Congrescentrum Gran Canaria heeft bovendien een eigen cafetaria waar de congresdeelnemers tussen de sessies door gebruik van kunnen maken.


Capaciteit

Zalen m2 Capaciteit School Aula
Canarias 1200 --- 800
Bandama 300 --- 228
Timanfaya 125 60 120
Jandía 270 150 300
Tamadaba 270 150 300
Roque Nublo 365 --- ---
Video Conference Rooms 70 --- 16
Meeting Rooms 110 --- 24
VIP-zalen 75 --- 15


Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.