Gran Canaria
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
Conferenties

Evenementen organiseren

Een zee van mogelijkheden voor een groot evenement

Gran Canaria biedt de organisatoren van conferenties, beurzen en zakenreizen een zee aan mogelijkheden voor hun evenementen op een eiland met mooi weer. Een dichtbij gelegen bestemming met goede verbindingen, een moderne infrastructuur en een gevarieerd en aantrekkelijk landschap. Een toeristische bestemming in Europa met een lange traditie en ruime ervaring bij de organisatie van evenementen. 

De milde zon is bijna altijd aanwezig, hoewel het mooie weer niet het enige is wat Gran Canaria tot een belangrijke bestemming voor vergaderingen en congressen maakt. Zo kunnen we u het volgende bieden:

Een breed en gevarieerd aanbod aan hotels. De hotels op Gran Canaria bieden accommodatie voor alle wensen. Er zijn moderne kwaliteitshotels aan zee die toegang geven tot een veelheid aan stranden. Verder is er een groot aantal hotels in de steden te vinden. Ook vindt u hier hotels in historische gebouwen of landelijk gelegen hotels die door een prachtige natuur worden omringd.

Voor de organisatie van het evenement hebben we zeker de ruimte die u zoekt. Voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten, beurzen en presentaties beschikt het eiland over een modern netwerk van congrescentra. U vindt een hoog dienstverleningsniveau in het Congrescentrum van Gran Canaria (INFECAR), het Auditorio Alfredo Kraus (het congrescentrum van de Canarische Eilanden), het CICCA en ExpoMeloneras. Daarnaast heeft een groot aantal hotels de beschikking over vergader- en conferentiezalen waar allerlei soorten bijeenkomsten kunnen worden gehouden.

Goede verbindingen met een groot aantal Europese steden. Het ruime aanbod aan congrescentra en hotels wordt nog aantrekkelijker door de goede verbindingen van Gran Canaria met bijna alle Europese bestemmingen. Gran Canaria heeft een van de grootste luchthavens van Spanje, met verbindingen met de belangrijkste steden in Spanje en de rest van Europa. Er is een ruime keuze aan vliegroutes, vliegfrequenties en maatschappijen die het eiland aandoen. Het hele jaar door.

Een werelddeel in het klein als ideale achtergrond. Op Gran Canaria kunt u een geweldig sociaal programma naast de conferentie organiseren. Het eiland heeft een grote rijkdom aan verschillende landschappen en een compleet vrijetijdsaanbod. Een wereld aan vakantiemogelijkheden die het u gemakkelijk maakt om een sociaal programma te organiseren, met activiteiten op uiteenlopende plaatsen. Op zee of op de stranden. Of in het groene en bergachtige binnenland van het eiland, met zijn pittoreske dorpjes

De hoofdstad van Gran Canaria heeft bovendien een ruim cultureel aanbod en een groot aantal winkelmogelijkheden. Dit alles wordt omlijst door de gastronomische rijkdom die u in de vele restaurants op het eiland vindt.

Verder is er uiteraard een breed aanbod van professionals die u van dienst kunnen zijn. De organisatorische ervaring die op Gran Canaria voorhanden is, weerspiegelt zich in de vele bedrijven en deskundigen die u kunnen helpen bij de organisatie van vergaderingen, beurzen, congressen of zakenreizen. Bovendien werken het Patronato de Turismo van Gran Canaria en het Gran Canaria Convention Bureau actief samen om bedrijven, verenigingen, ondernemers en organisatoren van dienst te zijn die opteren voor zekerheid en succes en Gran Canaria als bestemming voor hun evenement kiezen.