Gran Canaria
Gran Canaria
Wellness

Gezondheidscentra

Medische centra op een wellness-eiland

De traditie die Gran Canaria heeft als gezondheidsbestemming heeft geleid tot de ontwikkeling van een netwerk aan medische centra op het eiland. Deze centra bieden een breed aanbod aan behandelingen, van cosmetische behandelingen, oogchirurgie en tandheelkundige zorg tot medische controles.

De cliënten van de medische centra op Gran Canaria kunnen genieten van tijd en aandacht voor zichzelf in een omgeving vol rust. Het goede klimaat en de traditie als gezondheidseiland die al meer dan honderd jaar bestaat, hebben de ontwikkeling van een modern netwerk aan gezondheidsdiensten bevorderd.

Professionals met een uitgebreide ervaring en de beste technische apparatuur, bieden een breed scala aan diensten aan die concurrerende tarieven combineren met het voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Hospitales San Roque (Las Palmas de Gran Canaria)
Hospitales San Roque (Maspalomas)
Hospiten Roca

Bezoek voor meer informatie: www.grancanariamedical.com

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.