Gran Canaria
Gran Canaria
Het eiland

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Telde ligt 13 kilometer van de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria aan de snelweg naar het zuiden. Het is een korte, makkelijke route over een weg met maar liefst drie rijstroken in beide richtingen. Meer dan 15 minuten duurt de reis niet.

Wie voor het openbaar vervoer kiest, moet in Las Palmas de Gran Canaria naar het busstation gaan, waar kan worden gekozen uit verschillende bussen (guaguas) die door verschillende wijken van Telde komen. Lijn 12, die elk halfuur vertrekt, rijdt door tot in het oude centrum van Telde en stopt onder meer in de wijk Jinámar. Lijn 15 en lijn 55 gaan naar de wijk Las Remudas, respectievelijk de wijk Valle de Jinámar.

Lijn 80, ten slotte, vertrekt bij het Santa Catalina-park in de hoofdstad en rijdt direct naar Telde. Dit is de buslijn met de hoogste frequentie, ongeveer eens in de 20 minuten. Wie vanaf Maspalomas of de zuidrand naar Telde wil reizen, kan lijn 36 nemen; deze rijdt dagelijks een keer per uur.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.