Gran Canaria
Gran Canaria
Plan je eigen vakantie

LISTADO

Alojamientos

Compromiso de Calidad TurísticaHotel Fonda de la Tea

Hotel Fonda de la Tea - 2 Estrellas

Reservar

Tejeda

Compromiso de Calidad TurísticaLa Solana de M. Velázquez

La Solana de M. Velázquez - Casa Rural Q (calidad turística)

Contactar

Tejeda

Pets welcomePepita de las Flores

Pepita de las Flores - Casa Rural

Reservar

Tejeda

 
Páginas 1 2


Wanneer u op “Boeken” of “Contact” klikt, verlaat u de website die eigendom is van het Toerismebureau van Gran Canaria. Teneinde gebruikers een zo groot mogelijke hoeveelheid en verscheidenheid aan informatie te bieden, bevat de website
www.grancanaria.com namelijk externe links naar internetpagina’s van derde partijen die niet verbonden zijn aan het Toerismebureau van Gran Canaria, maar zich wel richten op toeristen en het toerisme op het eiland. Deze externe pagina’s worden aangeboden om u van dienst te zijn, maar dit betekent geenszins dat wij de betreffende activiteiten, aanbiedingen, prijzen, werkwijzen en/of inhoud onderschrijven en het Toerismebureau van Gran Canaria aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor deze externe pagina’s. De getoonde kaart met de lokatie van de verschillende etablissementen dient slechts ter oriëntatie en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in de aangegeven lokaties.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.