Gran Canaria
Gran Canaria
Plan je eigen vakantie

LISTADO

Logies

Casa El Pedregal

Casa El Pedregal - Landelijk gelegen vakantiehuis

Contact

Valsequillo de Gran Canaria

Casa Germán

Casa Germán - Landelijk gelegen vakantiehuis

Contact

Valsequillo de Gran Canaria

Pets welcomeCasa Rural El Palmito

Casa Rural El Palmito - Landelijk gelegen vakantiehuis

Contact

Valsequillo de Gran Canaria

Compromiso de Calidad TurísticaPets welcomeEl Colmenar

El Colmenar - Landelijk gelegen vakantiehuis

Boeken

Valsequillo de Gran Canaria

La Parra

La Parra - Landelijk gelegen vakantiehuis

Boeken

Valsequillo de Gran Canaria

Villa Elena

Villa Elena - Landelijk gelegen vakantiehuis

Contact

Valsequillo de Gran Canaria

 
Pagina 1


Wanneer u op “Boeken” of “Contact” klikt, verlaat u de website die eigendom is van het Toerismebureau van Gran Canaria. Teneinde gebruikers een zo groot mogelijke hoeveelheid en verscheidenheid aan informatie te bieden, bevat de website
www.grancanaria.com namelijk externe links naar internetpagina’s van derde partijen die niet verbonden zijn aan het Toerismebureau van Gran Canaria, maar zich wel richten op toeristen en het toerisme op het eiland. Deze externe pagina’s worden aangeboden om u van dienst te zijn, maar dit betekent geenszins dat wij de betreffende activiteiten, aanbiedingen, prijzen, werkwijzen en/of inhoud onderschrijven en het Toerismebureau van Gran Canaria aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor deze externe pagina’s. De getoonde kaart met de lokatie van de verschillende etablissementen dient slechts ter oriëntatie en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in de aangegeven lokaties.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.