Gran Canaria
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
Meetings

Anordna evenemang

Ett hav av möjligheter att anordna ett stort evenemang

Gran Canaria erbjuder anordnare av mässor, möten och belöningsresor ett hav av möjligheter, för sitt arrangemang, på en ö med vackert väder. Ett nära resmål med bra kommunikationer, modern infrastruktur och ett varierande och attraktivt landskap. Ett av turistmålen med längst tradition i Europa och med stor organisatorisk erfarenhet. 

Auditoriet Alfredo Kraus vid stranden Canteras
Interiör av Auditoriet Alfredo Kraus

Den milda solen finns praktiskt taget hela året även om det fina klimatet inte är det enda som gör Gran Canaria till en betydelsefull plats för möten och mässor. Vi kan också erbjuda allt detta:

Ett stort och varierat erbjudande av hotell. Hotellen på Gran Canaria är kända för sin gästfrihet och här presenteras ett stort och varierat utbud. Här finns ett komplett och modernt erbjudande av anläggningar av bästa kvalitet nära havet. Omringat av en oändlig mängd av stränder. Härutöver erbjuder man alldeles utmärkta hotell i stadsmiljö. Du kan också välja mellan historiska hotell eller mellan etablissemang belägna i miljöer som bjuder på en charmerande och omväxlande natur.

Ungdom i närheten av fyren i Maspalomas
Ungdom i närheten av fyren i Maspalomas

Ett brett nät av utrymmen för att anordna evenemang. För att ta emot mässor, presentationer av affärsidéer och olika samlingar disponerar man i sin planering över ett modernt nät av center för kongresser. Man erhåller de bästa erbjudanden av tjänster i Gran Canarias kongresspalats (Infecar), i Auditoriet Alfredo Kraus (Palacio de Congresos de Canarias), på Cicca eller på ExpoMeloneras. Förutom dessa center finns ett stort antal hotell där man disponerar salonger och utrymmen med kapacitet och tjänster för att kunna hålla samlingar av alla slag.

Omfattande anslutningsmöjligheter till många europeiska städer. Förutom de eminenta anordningar som finns för kongressdeltagare och övriga gäster på våra hotell och övriga anläggningar måste vi nämna de utmärkta förbindelser som Gran Canaria kan erbjuda med nästan vilket europeiskt mål som helst. Gran Canaria räknar med en av de främsta flygplatserna i Spanien. Här finns flertal flyg som ansluter med praktiskt taget de alla de främsta spanska och europeiska städer. Med många olika linjer, turtäthet och flygbolag. Hela året.

Kongressmedlemmar promenerar på gatorna i Vegueta

En miniatyrkontinent som den perfekta ramen. På Gran Canaria kan man skapa den bästa tänkbara sammansättning av olika programpunkter som erbjuder både social samvaro och upplevelser. Ön erbjuder såväl en stor rikedom av naturupplevelser som en komplett offert av nöjen. En värld som gör det lätt att sy ihop ett socialt program med aktiviteter på komplett olika scenarion oavsett om du är här på semester eller konferens. På havet eller på stränderna. Eller i det gröna inre och bergiga av ön fullt av små byar med charm. Gran Canarias huvudstad erbjuder dessutom både ett rikt kulturellt liv och ett stort antal kommersiella centra. Allt detta smyckat med en enorm flora av restauranger utspridda på hela ön.

Ett brett utbud av hjälptjänster för professionella inom sektorn. Den organisatoriska erfarenheten på plats är baserat på ett stort antal företag och professionella som ägnar sig åt att erbjuda kvalificerade tjänster för alla slag av möten, mässor, kongresser och belöningsresor. Dessutom samarbetar Gran Canarias Turistråd aktivt med Gran Canaria Convention Bureau för att ge den bästa möjliga support till företag, föreningar, entreprenörer och arrangörer som beslutar satsa på säkerhet och välja Gran Canaria som mål för sitt evenemang.