Gran Canaria
Gran Canaria
Het eiland met de langste nachten

Het eiland met de langste nachten

Het eiland met de langste nachten

Er zijn duizend-en-een alternatieven om je dagen op Gran Canaria tot één groot feest te maken. Op dit jonge en leuke eiland beleef je op elk uur van de dag buiten op straat een bonte mengeling van kleuren en smaken.

Want het leven op Gran Canaria speelt zich het hele jaar door op straat af. Het heerlijke klimaat van het eiland nodigt uit om niet thuis te blijven zitten, maar om heerlijk in de buitenlucht een terrasje te pakken of op zoek te gaan naar bars, pubs en discotheken. Laat je tot in de kleine uurtjes meevoeren op het ritme van de nacht. De hoofdstad van het eiland en het toeristische zuiden bieden je een aantrekkelijk nachtleven.

Feesten en heerlijk weer gaan samen tot het weer dag wordt. En dan begint alles weer opnieuw.

In het zuiden van het eiland
Als je plezier wilt hebben zonder dat het uitmaakt of het maandag of zaterdag is. Als je door wilt dansen tot de zon opkomt, dan moet je het nachtleven in het toeristische zuiden van Gran Canaria leren kennen. Je hebt het voor het uitkiezen: van pubs tot discotheken, cafés met live-muziek of terrassen aan zee. Je kunt tot in de kleinste uurtjes op de beste dansvloer van dit deel van de wereldbol staan of genieten van het lef en de extravagantie van een optreden van een drag queen. Morgen is er weer een dag en terugkeren naar de wereld waarin er van alles van je wordt verwacht, kan altijd nog.

Je kunt altijd nieuwe plekken ontdekken. Je kunt kiezen tussen de terrassen van Paseo de Meloneras of de levendige discotheken vlakbij de winkelcentra van Playa del Inglés of Puerto Rico. Of je kunt lekker wat gaan drinken in een rustig cafeetje naast het strand. Of misschien stort je je liever tot in de kleine uurtjes in het nachtleven. Uiteindelijk hoef je alleen maar voor ogen te houden dat bij het vallen van de nacht alles mogelijk is op Gran Canaria.

In Las Palmas de Gran Canaria
Laat het nachtleven in de grootste stad van de eilandengroep niet zomaar aan je voorbijgaan! Bij het ondergaan van de zon vermengt zich de kosmopolitische en stedelijke sfeer van Las Palmas de Gran Canaria. En voegt daarbij een snufje goed weer, onder het genot van de beste muziek.

Het nachtleven van de hoofdstad biedt allerlei vormen van vermaak en je vindt er zeker iets van je gading. Leuke tentjes vind je in de buurt van Vegueta-Triana, in het havengebied, bij de jachthaven (Muelle Deportivo) en tussen de terrassen en cafés van de vele winkelcentra in de stad.