Gran Canaria
Gran Canaria
Sport

Noodtelefoonnummers

Noodtelefoonnummers
Gran Canaria is een Europese, veilige bestemming.

We willen dat u een plezierige tijd hebt en in alle rust kunt sporten. We willen dat uw vakantie in alle opzichten aan uw verwachtingen voldoet en daarom zijn we op Gran Canaria ook op alles voorbereid om u van dienst te kunnen zijn.

Op Gran Canaria bent u verzekerd van medische voorzieningen en assistentie op Europees niveau. We beschikken over een netwerk van medische hulpverleners die overal op zijn voorbereid.

In noodgevallen belt u het nummer: 1-1-2. Dit nummer is gratis en 24 uur per dag bereikbaar. U kunt hier in vijf talen terecht: Spaans, Engels, Duits, Frans en Italiaans. Voor meer informatie: www.112canarias.com

U kunt ook telefonisch aangifte doen bij de politie door te bellen met 902 102 112. Hier kunt u terecht vanaf 9-21 uur in de talen Spaans, Engels, Duits, Frans en Italiaans.

Noodtelefoonnummer: 1-1-2

Telefonisch aangifte doen bij de politie: 902 102 112

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.