Gran Canaria
Gran Canaria
Het eiland

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Teror ligt in het binnenland aan de westzijde van het eiland op ongeveer 20 kilometer afstand van de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria.

Er zijn drie verschilende routes naar Teror. De Carretera de Teror GC-21 loopt door de mooiste omgeving. Hiervoor neem je de rondweg van de hoofdstad, de Circunvalación de Las Palmas de Gran Canaria, en dan de afslag naar Teror. De bochtige weg van zo'n 20 kilometer is in 45 minuten af te leggen.

De volgende mogelijkheid is vanaf de hoofdstad eerst de Carretera del Norte GC-43, te nemen die langs de kust loopt. Dan neem je de afslag Arucas. Rijd door Arucas naar Teror. Deze route is 21 kilometer lang, maar is veel gemakkelijker te rijden en duurt dan ook maar zo'n 35 minuten.

De laatste route leidt via de weg over het midden van het eiland, de Carretera del Centro naar San Mateo en vervolgens leidt de GC-42 naar Teror. De totale afstand is 40 kilometer.

Als je met het openbaar vervoer naar Teror wilt, ga je in Las Palmas de Gran Canaria naar het busstation en neem je buslijn 216 die rechtstreeks naar Teror rijdt. Deze bussen rijden frequent vanaf de vroege morgen tot de late avond. Ongeveer elk half uur kun je een bus naar Teror nemen.

Free xml sitemap generator
Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.