Gran Canaria
Gran Canaria
Familjer

Familjer

Varför ska man byta när man har det man vill ha?

Delfin i Gran Canarias hav
Utflykt
till delfinhuset

Varför ska man byta när man har det man vill ha?

Delfin i Gran Canarias hav
Utflykt till hemmet
av delfinfamiljen

Hur kommer det sig att Gran Canaria generation efter generation fortsätter att vara det bästa målet för många familjer? Turister från hela Europa väljer ön varje år för sin semester. Och inte av en slump. Det är en destination som har allt som är nödvändigt för att barnen ska trivas.

En familj i Maspalomas

Gran Canaria är en ö med alla slags stränder. Från den enorma stranden med sanddyner i Maspalomas till en mängd små vikar vid Mogánkusten. Från den livliga stranden Las Canteras till den allra minsta på norra kusten.

Den har mycket sol, ett milt klimat under hela året, med en angenäm temperatur 12 månader av året. Med milda vintrar och somrar utan alltför hög värme.

Här kan du hitta en hel värld av semestermål för din familj. Alltid hittar du något roligt att göra på vår lilla miniatyrkontinent. Dina barn kommer inte att vara stilla på en destination som har alla garantier som vilken europeisk huvudstad som helst.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.