Gran Canaria
Gran Canaria
image01
Explora el paraíso del surf en Gran Canaria, tu destino ideal para disfrutar de las olas.
Descubre el paraíso del windsurf en Gran Canaria: playas doradas y vientos perfectos te esperan.
Sumérgete en las aguas de Gran Canaria y experimenta la magia del paddle surf, un deporte acuático que hará perfecta tu jornada en la playa.
Sumérgete en el mundo misterioso y vibrante del submarinismo en las profundidades de Gran Canaria. Descubre un paraíso subacuático inexplorado.
Nada con delfines en Gran Canaria: una experiencia única para conectarte con la vida marina en las aguas cristalinas de la isla.
Vuela sobre las olas practicando kitesurf en Gran Canaria: adrenalina y aventura en el paraíso de los vientos y las playas perfectas.
Havet

Gran Canaria Blue

Gran Canaria BlueView Gran Canaria Blue in a larger map


Om du klickar på "Sök" lämnar du webbplatsen som ägs av Turistrådet på Gran Canaria. Siten www.grancanaria.com innehåller externa länkar som ägs av tredje part, men är relaterade till turister och turism på vår ö. Detta för att kunna ge den bästa och mest skiftande information till våra användare. De finns endast för din bekvämlighet och innebär inte att Turistrådet under några omständigheter tar på sig ansvaret för aktiviteter, erbjudanden, priser, prestanda eller innehåll som visas. Likaså gör vi oss inte ansvariga för fel på kartan för de olika turistanläggningarna, som endast är vägledande, som visas på denna plats.