Gran Canaria
Gran Canaria
Stränder

Puerto Rico

Ingen vill mista sin utsikt över havet

Vad är det första du ser denna morgon när du hoppar ur sängen? Havet? Ett blått hav utbrett som en heltäckande matta i salongen? En rörelse av vågor som kommer in mot hamnen mellan motorbåtar, fiskebåtar som fångar blå merlin och båtar som söker efter delfiner?

Panoramafoto över Puerto Ricos strand

Om svaret är ja, är möjligheterna stora att du befinner dig i Puerto Rico, på södra sidan av Gran Canaria, en av de platser som samlar de flesta entusiastiska människorna i Europa. Vad då entusiastiska? 

Jo, jo vi refererar till människor som envisas med att vilja se havet komma in genom fönstret medan de kokar sitt morgonkaffe. Människor som envisas med att sola även om det är mitt i december. Envisas med att se de första solstrålarna på morgonen med havet sittande bredvid, nästan vid fotändan av sängen. I Puerto Rico vill ingen missa utsikten över havet.

Badande par vid Puerto Ricos strand

Det finns också de som envisas med att gå omkring i baddräkt alla  dygnets 24 timmar i Puerto Rico och gå till sängs när andan faller på  och inte ha en tanke på någonting, varken kontor eller kolleger inte  heller på styrelsemöten eller avbetalningar på bilen. 

Skulden till hela denna situation har det förbaskat fina klimatet som bor i Puerto Rico praktiskt taget hela året om. En mild sol som inte tycks vilja lämna denna lilla dal på södra Gran Canaria, inte heller stranden eller lägenheterna och hotellen som fyller sluttningarna. 

Denna milda sol som sträcker sig över så gott som 12 månader (över vinter, sommar och alla fester…). Samma milda sol som har förvandlat den lilla stranden i Puerto Rico och den närliggande stranden Amadores till en av de platser med bäst klimat i hela Europa.

Ett par prövar skärmflygning
Barn paddlar kanot i Puerto Ricos hamn

Praktisk information

Reser ni med barn?
Missa inte ett besök på Angry Birds Activity Park, i Puerto Rico.
En fantastisk möjlighet för att slå världsrekordet i skratt med familjen.

Angry Birds Activity Park Gran Canaria
Adress: Avenida de la Cornisa 1
Urbanización de Puerto Rico
Tel.: (+34) 928 153 976
E-mail: info@activityparkcanarias.com