Gran Canaria
Gran Canaria
image01
image02
image02
image03
image04
image05
Sport

Sporta året runt

Sporta året om

Tänk dig att vara hedersmedlem på  livstid på ett kilometerlångt gym under bar himmel. Ett underbart gym med vackert väder hela året om. Med lagom temperatur hela vintern. Med en mild sol om sommaren, utan att det blir för varmt. Med en swimmingpool av havsstorlek.

Simmande i havet vid Canterasstranden

Gran Canaria är just den ön med det vackra vädret. Den är som gjord för sportfantaster. Omgärdad av stränder med ett hav av möjligheter att utöva olika sporter. Den är tillhåll för surfare, för alla som är tokiga i windsurfing, för dykare, kitesurfare och seglare.

Vandrare på väg till Roque Nublo

Gran Canaria är just det stora gymmet med det vackra vädret. Med endast en inskrivningsavgift: man måste vara beredd på att ha roligt. Det är därför detta är vinterns mål för så många professionella lag från hela Europa, liksom för vem som helst som vill utöva någon sport på denna mångskiftande ö. Bergvandring genom pinjeskogar, golf vid kanten av en vulkankrater, jogging längs havet... sport vid vilken tid som helst på året.

En surfare går med sin bräda under armen
En löpare stretchar i Maspalomas

Snälla du, glöm det inte, inskrivningsluckan är redan öppen. Surf, mountainbike, klättring, simning, vandringar, windsurfing, cykling, golf, kitesurfing, dykning och nästan vilken annan sport man kan tänka sig väntar dig på Gran Canaria. Gymmet med det vackra vädret är alltid öppet.