Gran Canaria
Gran Canaria
Må bra

Berätta inte om era problem

Berätta inte om era problem… jag sticker till Gran Canaria!

" Jo, till Gran Canaria. När allt bara snurrar omkring mig. När jag inte vet vart jag ska ta vägen för att få vara i fred. När alla på kontoret överfaller mig med frågor. Då, i det ögonblicket tänker jag alltid på samma plats. Jag tänker alltid på en ö med härligt klimat. Och det är då som jag säger till mig själv: "Jag måste ta tre dagar ledigt för att fly till Gran Canaria"

Flicka på stranden i Maspalomas med havet i bakgrunden
Flicka som stretchar i Maspalomas under blå himmel

Tre dagar på Gran Canaria. Jag begär inte mer. Om så endast på en snabbvisit. För att fly från arbetet och kunna vila. Det är just vad jag tänker på just nu när jag sitter framför datorn. På att kunna ägna tid bara åt mig själv på något Spa på ön. Det finns många Wellness-center, så jag brukar alltid pröva på något nytt varje gång.

En massör utför geotermisk terapi

Medan mina kollegor på kontoret strävar på, påbyltade med tjocka vinterkläder, ligger jag på stranden och solar. Massor av sol. Mitt i januari månad. Med den dyraste bikinin jag kan hitta. Med hela programmet av skönhetsbehandling. Thalassoterapi, lera, vattenmassage, sauna, chokladterapi, ja vad som faller mig in... och med mobilen avstängd!

Ja nu vet ni. Om jag en dag inte svarar i mobilen, ja då kan ni fundera på vilken ö jag har rymt till..."

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.