Gran Canaria
Gran Canaria
Ön

Hur man tar sig hit

Hur man tar sig hit

För att komma till kommunen Santa Lucía från öns huvudstad, Las Palmas de Gran Canaria, tar man motorvägen söderut, GC-1. Sträckan ner till den nedre delen av kommunen är lättillgänglig och tar cirka tjugo minuter. Men om man vill ta sig till byn Santa Lucía, viker man av i Vecindario och tar väg GC-65, mot Los Cuchillos, vilken är betydligt slingrigare. Det är också möjligt att ta sig till byn via Agüimes, genom Temisas.

Om man istället vill ta sig hit med lokaltrafiken, bör man ta sig till busstationen i Las Palmas de Gran Canaria, och ta busslinjie 01, mot Mogán, som stannar vid flera hållplatser i Santa Lucia kommun.

För att ta sig direkt till Vecindario, kommunens mest kosmopolitiska område, kan man ta buss 08 från busstationen vid Santa Catalina parken, i Las Palmas de Gran Canaria. Det avgår en buss varje timme, vardagar från och med 07.30.

Busslinjie 34 som går mellan Vecindario och San Bartolomé, via Temisas, förbinder byn Santa Lucía med kustområdet.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.