Gran Canaria
Gran Canaria
Meetings

Varför Gran Canaria?

Varför Gran Canaria?

Gran Canaria erbjuder mycket bra möjligheter för att hålla konferenser och garanterar en säker succé av bl a följande orsaker:

Klimat: Gran Canaria har ett behagligt klimat hela året om med en medeltemperatur på 23º vilket gör det möjligt att anordna evenemang utomhus och kombinera arbete och nöje i naturen.

Bra förbindelser: Gran Canaria har utmärkta kommunikationer med de flesta spanska och europeiska städer. Endast två timmar från spanska fastlandet och fyra timmar från vilken punkt som helst i Europa. Den internationella flygplatsen är belägen 20 minuter från staden och 15 minuter från turistområdena.

Promenad längs stranden i Maspalomas
Utsidan av Gabinete Literario i Las Palmas de Gran Canaria

Infrastruktur: Gran Canaria har vidsträckta och varierade möjligheter att anordna kongresser och andra sammankomster av större eller mindre format, mottagningar och banketter på historiska och charmiga platser, utställningar och presentationer av produkter, i moderna och välutrustade anläggningar.

Hotell: Hotellen är många och varierade. Det finns 153.965 hotellplatser varav 28.162 är i 4 eller 5-stjärniga hotell.

Unika lokaler: Gran Canaria erbjuder ett stort antal möjligheter: historiska och unika byggnader för de mest speciella evenemang.

En miljö med kontraster: Möjligheterna för förströelse som ön erbjuder är otaliga och fulla av kontraster, från sanddynerna i Maspalomas, via västsidans branta bergsstup till de grönskande pinjeskogarna i det inre av ön. Golf, vattensporter, bergsvandring både sommar och vinter samt möjligheter till avkoppling i ett av alla hälsocenter som finns på ön.

Utsidan av katedralen och Plaza Santa Ana
Kanarisk maträtt med skrynklig potatis, fisk och gofio

Historia och kultur: Gran Canaria är synonymt med rasblandning. Det är frukten av dess beskaffenhet som historisk plats för genomresande samt en öppen natur. Det arkeologiska, konstnärliga och etnografiska arvet  kompletteras av ett digert kulturellt program under hela året.

Gastronomi:  En rik och varierad matkultur  med produkter från den egna regionen: fisk, ost, gofio, mojo-såser, tropiska frukter… Allt detta kan avsmakas på det stora utbudet av restauranger som utvecklats med stark kreativitet och stil.

Yrkesmässighet och kvalitet: Mer än 100 företag, med många års erfarenhet av affärsturism och med de bästa yrkesmännen i branschen borgar för att evenemanget blir en succe.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.