Gran Canaria
Gran Canaria
Gayvänlit Boende

Gayvänlit Boende

Gay Vänligt boende på Gran Canaria

På Gran Canaria, är möjligheterna på gayvänligt boende mycket varierat, med områdena Maspalomas och Playa del Inglés som främsta samlingspunkterna för LGTB. Gran Canaria är sedan generationer tillbaka ett av de stora turistmålen för gays.

Ett par betraktar Gran Canarias bergsmassiv

Ön erbjuder olika typer av boende. Från hotell till lägenheter vid stranden eller små landsortshotell i bergen i det gröna inre som är mindre känt.

I turistzonerna i närheten av kusten kan besökaren finna sitt perfekta boende alltid beroende på vilken typ av semester man önskar. En lugn bungalow eller ett hotell mitt i det livliga nöjescentrat med barer, där man kan förlänga natten till soluppgången.

Man får inte heller glömma alla Spa & Wellness som ön kan erbjuda för att vårda hälsan. Att njuta av en thalassoterapi behandling, åka flera mil genom underbara landskap eller utöva en sport under bar himmel är endast några av alla kombinationer som Gran Canaria kan erbjuda besökaren.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.