Gran Canaria
Gran Canaria
Ön

Hur man tar sig hit

Hur man tar sig hit

Valleseco ligger i Gran Canarias inland, på ett avstånd av 28 kilometer från huvudstaden Las Palmas de Gran Canaria. Om man har tillgång till egen bil kan man ta sig hit från huvudstaden på en halvtimme till en timme, beroende på vägens slingriga karaktär. Den vanligaste vägen, om man utgår från Las Palmas de Gran Canaria, är den Norra vägen som passerar Teror, grannkommunen, (GC-21). Ett annat alternativ är att ta vägen som går till Firgas (GC-30), från huvudstaden på motorvägen norrut via Arucas.

Det går även bra att använda sig av lokaltrafiken. Då får man börja med att ta sig till busstationen i Las Palmas de Gran Canaria och ta buss nummer 216, som går till Teror (avgångar varje halvtimme ungefär). I Teror byter man till buss nummer 220, som har Artenara som ändhållplats, men som stannar i Valleseco.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.